Завантаження Події

Премія імені Яна Гельмана / 2022

вул. Ланжеронівська , 2
13.01.2022 - 13:00 - 15:00
  • Це подія пройшло.
13 січня 2022 року о 13:00 у Золотій залі Літературного музею відбудеться вручення Премії імені Яна Гельмана.
Премія імені Яна Гельмана – щорічна церемонія вручення нагород, започаткована та проведена командою КВК «Джентльмени Одеського університету» на згадку про свого художнього керівника – сценариста, драматурга, легендарного чемпіона КВВ.
Премію імені Яна Гельмана вручають одеситам, які прославили рідне місто. Премія вручається з 2019 року за досягнення, здійснені на благо та на славу Одеси, лауреатами премії стають одесити, які зробили вагомий внесок у культуру та розвиток нашого міста.
У новому 2022 році на премію було номіновано 13 кандидатур, за кожну з яких проголосували члени команди «Джентльменів». За підсумками голосування було обрано 5 лауреатів, які набрали найбільшу кількість голосів. Їхні імена одесити дізнаються під час вручення нагород.
– У 2019 році ними стали: журналіст Євген Голубовський, скульптор Михайло Рева, викладач Павло Віктор, поет Михайло Векслер, авторська група «Гумористична карта Одеси» (Олександр Завеліон, Ігор Лосинський, Анатолій Пікман);
– у 2020 – актор Ігор Кнеллер, піаніст Сергій Терентьєв, бізнесмен Анатолій Кавун, продюсер Ігор Покровський, слюсар Сергій Єрмаков;
– У 2021 році церемонія не проводилася через карантинні обмеження.
Традиція вручати щорічну Премію імені Яна Гельмана дає можливість підкреслити заслуги людей, які щиро й завзято прагнуть збагатити сьогодення та майбутнє Одеси яскравими подіями, привнести до її історії щось нове та творче. А також підкреслити значущість таланту та ентузіазму, відданість рідному місту, причетність до його життєлюбної сутності.
Саме ці якості мав сам Ян Гельман, який притягує до себе людей своїм бездоганним почуттям гумору та феноменальною харизмою.

Деталі

Дата: 13.01.2022
Початок: 13:00 - 15:00

Місце проведення

Місце: Одеський літературній музей
Адреса: вул. Ланжеронівська , 2
м. Одеса, Україна

+ Карта Google
Телефон: +38 (048) 722-33-70